Életmód

Életében először akart lebujba menni egy férfi, de rövidnadrágban nem engedték be

Ez csak mondvacsinált indok volt, mert visszament farmerben, és úgy sem jutott be.

Jamie Lee Jones a hétvégén töltötte be a 30. évét, ebből az alkalomból pedig szeretett volna bemenni egy éjszakai szórakozóhelyre. Az angliai Peterloo városában élő férfi halmozottan fogyatékkal élő: gyermekkori cerebrális parézis és agyvíz is korlátozza az agyműködését. Emiatt siket, ezenkívül asztmás és epilepsziás is. A szórakozóhelyre viszont be akart menni, pláne, hogy bent várta őt a mostohaapja.

A Vibe klub (forrás: Google Street View)

A biztonsági emberek viszont elküldték, arra hivatkozva, hogy rövidnadrágban nem mehet be. A férfi hazament, hosszú nadrágot vett, és újra megpróbált bejutni. Ekkor azzal az indokkal utasították el, hogy nincs cipzár a nadrágján. Az anyja később azt nyilatkozta a Metrónak, hogy a fia csak ilyen nadrágot hordhat, mert a cipzárakkal nem boldogul. Azt mondta, a fián világosan látszik a fogyatékosság, de nem iszik, és nem drogozik, ezért nem érti, miért nem engedték be a klubba.

A szórakozóhely tulajdonosa szóvivője útján azóta elnézést kért, és megígérték, hogy elbeszélgetnek a biztonsági emberekkel a hasonló helyzetek kezeléséről.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top