Életmód

Szívszorító bakancslistát írt a rákbeteg anyuka, aki lehet, hogy a karácsonyt sem éri meg

A 21 éves anyuka már rákos volt, mikor életet adott kisfiának és letette a vizsgáit az egyetemen.

Abbie Colvin 19 éves volt 2 éve, amikor megtudta, méhnyakrákja van. Bár az orvosok azt mondták, méheltávolításra van szüksége, a biomedikusnak tanuló lány a műtét előtt képes volt kihordani egy terhességet és megszülni kisfiát.

A rákkal való küzdelem alatt a lány nem csak életet adott a kisfiának, az egyetemi előmenetelét sem hanyagolta el. Sikeresen letette a vizsgáit a Manchester Metropolitan University biomedikus szakán. Amint kisfia, Oscar megszületett, elkezdte a kemoterápiát.

Csakhogy a rák továbbterjedt Abbie testében, ezért sajnos sok esély van rá, hogy az anyuka az év végét már nem éri meg. Abbie ezért bakancslistát készített, nővére pedig a közösségi finanszírozás eszközeihez fordult, hogy testvére minél több kívánságát teljesíteni tudja.

Abbie listáján többek között szerepel, hogy megnézze az északi fényeket, nyaralni menjen kisfiával vagy szeretkezzen párjával a csillagos ég alatt. 

 

mirror

Kiemelt kép: Abbie Colvin / Facebook

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top