Életmód

Ezért próbáld ki a japán manikűrt

A felkelő nap országának hölgyei mindig visszafogottan ápoltak, külsejük irigylésre méltóan rendezett. Vonatkozik ez körmeik állapotára is: szép formájú, egészséges körmeiket természetes valójukban, lehetőleg körömlakk nélkül viselik. Íme a titkuk.

Többféle okra vezethető vissza, ha körmünk vagy a körülötte lévő bőr nincs megfelelő állapotban: lehet szó vitaminhiányról, nem megfelelő táplálkozásról, a kézkrém használatának elmaradásáról, esetleg valamilyen betegségről is.

Mit tegyünk, ha töredezett a körmünk?

A legtöbben ilyenkor műkörömmel vagy géllakkal próbálják elfedni az eredeti köröm hibáit, ami persze sikerülhet is rövid ideig, de a ragasztás miatt ezzel hosszú távon rosszat teszünk körmünknek. Sokkal szerencsésebb módszer a japán manikűr, amelynek során csak természetes anyagokkal érintkezik körmünk és kézfejünk is – érdemes megismerkedni vele.

Pinterest

undefined

A japán manikűr lépései:

  1. A körömlemezt először bolyhosítani kell, előkészíteni a krém befogadására. Ezzel a fázissal vigyázzunk, ne alkalmazzuk túl gyakran, mert elvékonyíthatja a köröm felületét.
  2. A következő teendő a tápláló krém felvitele, amely méhviaszt, számos vitamint (A, E, H, B5), keratint és szilícium-dioxidot is tartalmaz. Ezt kell polírozóval a körömbe bedolgozni, hogy erősebb, fényesebb és ellenállóbb legyen.
  3. Utolsó lépésként kőport kell a körömlemezbe dolgozni, hogy fényessé tegye azt.

Japanese Manicure Using Crystal Nails Nail Products

In this step-by-step video tutorial brought to you by Crystal Nails Tv, we guide you through the official Crystal Nails Technique of executing a traditional Japanese manicure using Crystal Nails Products.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top