Életmód

Virágos tetoválás a mellek között – a legújabb trend, amely a nőiességet hirdeti

Ha csak egy tetoválást akarsz, akkor csináltasd olyan helyre, ami igazán nem szokványos. A mellek közötti rész egyszerre lehet izgalmas és láthatatlan is. Igazi nőies tetoválások következnek.

Szexi, attraktív, mégis, ha úgy akarod, teljesen láthatatlan: ez a legújabb tetkóőrület, amelynek jegyében a mellek közé kerülnek gyönyörű rajzok. Egyre több híresség is ezt az izgalmas tetoválásfajtát választja.

Rihanna tudja

Kétségkívül Rihanna, a pop királynője indította útjára ezt a szexi tetoválást, hiszen az elsők között volt, aki bevállalta az „underboob” tetkót. Neki egy egyiptomi karakter került a mellei alá, azóta pedig egyre többen fordulnak meg tetoválószalonban, hogy megcsináltassák a maguk nőies tetoválását.

Pinterest

undefined

Kicsit másképp

Természetesen az egyiptomi szimbolikát nem mindenki akarja átvenni Rihannától, éppen ezért összegyűjtöttünk egy sor inspiráló ötletet, amelyek között mindenki megtalálhatja az egyéniségének megfelelő, igazán csajos tetoválást.

Egészen kicsi, nem hivalkodó tetoválások

Pinterest

undefined

Pinterest

undefined

Pinterest

undefined

Virágtetoválások azoknak, akik szexik akarnak lenni

Pinterest

undefined

Pinterest

undefined

Pinterest

undefined

Pinterest

undefined

Kiemelt kép: Timothy Paul Smith / Unsplash

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top