nlc-logo

Engedélyezi, hogy az nlcafe.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.

Életmód
Meghalt a kisbaba a fürdőkádban, mert az anyja elment 47 percre telefonálni

Meghalt a kisbaba a fürdőkádban, mert az anyja elment 47 percre telefonálni

Felügyelet nélkül hagyta az ikreket a fürdőszobában, mert „nem gondolta, hogy bármi rossz történhet”.
Avatar
NLCafé
f Ajánlom

Egy kisbaba meghalt a fürdőkádban, amíg az anyja kiment a fürdőszobából telefonálni. A 13 hónapos Rosie Morris az ikertestvérével fürdött a derékig érő vízben, amikor az édesanyjuk elhagyta a helyiséget, hogy 47 percen át telefonáljon.

A walesi nő tagadja a súlyos gondatlanságból elkövetett emberölés vádját. Állítja, hogy ki-be járkált a fürdőszobába, felügyelte a gyerekeket, még játszott is Rosie-val. Azt is mondta, hogy korábban semmi probléma nem volt fürdés közben a gyerekekkel.

Nem gondoltam, hogy bármi rossz történhet

– ezzel védekezett az anya, amikor a bíróságon elmondták neki, hogy veszélyes ilyen korú gyerekeket felügyelet nélkül hagyni a fürdővízben.

A tárgyaláson kiderült, hogy a nő a lakás többi helyiségében járkált, nem vette észre az idő múlását, és nem jutott eszébe, hogy vigyáznia kell a gyerekeire. A védelem azt hozta fel, hogy az anya olyan betegségben szenved, ami miatt nehezebben dolgozza fel az információkat.

Az orvos szakértői vizsgálat szerint a kislány szívrohamban halt meg. Bár nem voltak meg a fulladásra utaló legjellemzőbb jelek, azt állapították meg, hogy a gyerek halála összefüggésben van a fulladással. 

(Mirror)

Megosztás Facebookon