Életmód

Ez a férfi ma a legnagyobb kretén a Tinderen!

Három hónappal a félresikerült Tinder-randi után a brit lány üzenetet kapott randipartnerétől. Egészen elképesztő tartalommal.

A brit Kimberley Latham-Hawkesford a Tinderen ismerkedett meg egy Jim nevű férfival 3 hónapja, akivel aztán személyesen is találkozott. Egyszer. A randi ugyanis katasztrofális volt, a 24 éves lány elmondása szerint az illetőről kiderült, hogy sznob és borzasztó személyiség.

Előfordul az ilyesmi. A sztori eddig szót sem érdemelne, ám ami pár nappal ezelőtt történt, az egyértelművé teszi, hogy a lánynak sikerült kifognia a randiapp egyik legnagyobb kreténjét. Történt ugyanis, hogy Jim – így, 3 hónappal a randevú után – üzenetet küldött Kimberley-nek, melyben pontokban szedte, miért nem kereste őt a találkozás után, vagyis hogy mikben kellene a lánynak megváltoznia.

Kimberley Latham-Hawkesford (Facebook)

A férfi többek között azt javasolta neki, hogy fogyjon néhány kilót, öltözködjön másképp, hogy ne legyen szégyen megjelenni vele, festesse a haját „normális színűre”, és csináltasson hajhosszabbítást, töltesse fel az ajkait – hiába bánta meg korábban, hogy megtette –,  és legyen barnább a bőre. Viszont, némileg ellentmondásban az előzőekkel, a sminkeléssel hagyjon fel.

Mindemellett felsorolta azokat a dolgokat is, melyek a randin nem tetszettek neki, többek között, hogy a lány a salátájához nem diétás kólát kért, hogy beszélni merészelt a múltjáról, vagy hogy nem bókolt neki, és nem nevetett a viccein. Szerinte  mindezeken felül megsértette azzal is, hogy nő létére ki akarta fizetni a vacsoráját – pedig ő megmutatta neki, mennyi pénz van a számláján (jesszus) – és nem hagyta magát megcsókolni sem. (Még jó.) 

A fickó mindezek után kilátásba helyezte, hogy esetleg hajlandó a lánnyal újra találkozni, ha 1 hónapon belül a listában felsoroltaknak megfelelően megváltozik. 

„Először megalázva éreztem magam, és összetört az önbizalmam, de ahogy egyre többször olvastam, annál nevetségesebb lett. Nem is értem, hogy egy pasi hogy mondhat ilyeneket egy nőnek. Nekem csak egy tippem van a számára: tisztelje a nőket, mert a viselkedése undorító” – fogalmazott Kimberley.
via

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top