Életmód

Nem akarta felengedni a kerekesszékes nőt a buszvezető

A mozgássérült asszony állítása szerint a buszsofőr meg is fenyegette.

Ott akart hagyni a megállóban egy kerekesszékes nőt Budapesten a 150-es busz vezetője, mert a nő állítása szerint nem akarta lenyitni neki a rámpát – számolt be a Tények. Kérdőre vonta, hogy miért nem kísérővel utazik, és vitatkozni kezdtek egymással. A nő 3 éve kerekesszékes, 15 éves fia csak akkor tudja kísérni, ha végez az iskolában.

A mozgássérült asszony elmondása szerint körülbelül 4 percig vitatkoztak, mire a sofőr mégiscsak kinyitotta a rámpát, de már az utasok is rászóltak. A nő végül negyedórát késett a munkahelyéről, amit le kellett dolgoznia. Állítása szerint a buszsofőr meg is fenyegette.

A buszsofőr végül elvitte az asszonyt, de aztán a nő szerint azt is mondta neki, hogy többet nem veszi fel, és menjen más busszal.

A mozgássérült nő elmondta, hogy havonta többször is előfordulnak vele hasonló esetek. Nem érti, hogy történhet meg mindez egy buszon. Az asszony bejelentést tett. A Tények megkeresésére a BKK-nál azt mondták, hogy még tart a belső vizsgálat.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top