Életmód

Felcsatolható állatfarok most a divat

A műfarok folyamatos és zavartalan mozgását egy applikáció segíti.

Felcsatolható és mozgatható állatfarok az új sláger Londonban – számolt be a Tények. Az alkalmazás lényege, hogy bárki felcsatolhat magára egy állatfarkat, amit gombnyomással tud mozgatni.

A feltaláló már 2006 óta dolgozott azon, hogy ezt a mobiltelefonos programot kifejlessze. A munkában a felesége segítette, aki több ezer állatfarkat legyártott.

A mű állatfaroknak és a hozzátartozó alkalmazásnak több funkciója is van: például van egy úgynevezett póz mód, amit a közös fotók elkészítésénél lehet használni, illetve gyors farokmozgatásra is lehet állítani a kütyüt.

A farkakat különböző szőrméből készítik, és több fajtát (róka, nyúl, farkas, stb.) is lehet belőlük rendelni. Több oka is van, hogy miért vesznek az emberek ilyen műfarkat. „Azok az emberek, akik ezeket az állatfarkakat viselik, nagyon sokszínű csoportot alkotnak. Vannak olyanok, akik bulizni akarnak és ehhez öltöznek fel. Vannak, akik képregényhősök szeretnének lenni, és ahhoz használják a farkat. Léteznek olyan emberek, akik már az életmódjukba is beépítették az állatfarkuk használatát. Nagyon komolyan veszik, és pontos képük van arról, hogy miért szeretnének” – mesélte a feltaláló, aki reméli, hogy a mozgatható állatfarkak viselése elterjed majd az egész világon.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top