Életmód

A mcdonald’sos eladó állta a számláját a nőnek, aki otthon felejtette a tárcáját

A nő a Facebookon mondott köszönetet, bejegyzését ezrével osztják.

Néha egy kis hétköznapi kedvesség is elég lehet ahhoz, hogy valakiből néhány pillanatra internetes híresség váljon. Ez történt az ohiói Jeremiah McDonald-Hemphill-lel is. A fiatal férfi egy helyi McDonald’sban dolgozik eladóként, a napokban pedig kifizette egy ismeretlen vendég vacsoráját, aki csak a rendelés után vette észre, hogy a munkahelyén felejtette a pénztárcáját.

Andrea Duncan a Facebookon köszönte meg a kedvességet, bejegyzését pedig néhány nap alatt több mint 12 ezren lájkolták. Duncan leírta, hogy különösen nehéz napja volt a munkahelyén, aznap még ebédelni sem volt ideje. Mielőtt hazament, betért a gyorsétterembe, mert úgy érezte, muszáj ennie valamit. Csak a fizetéskor vette észre, hogy nincs nála a pénztárcája.

Megmondtam az eladónak, hogy törölje a rendelésem. Erre azt mondta: semmi gond, asszonyom, majd én állom. Aztán elővette a tárcáját, és kifizette a vacsorámat. Micsoda csodálatos fiatalember! Annyit hallunk róla, milyen sok baj van a világgal, hogy muszáj volt megosztanom, hogy ilyen jó dolgok is történnek. (…) Fogalma sem volt róla, milyen fáradt vagyok, és azt sem tudta, visszafizetem-e egyáltalán, de nem érdekelte, csak csinálta, amit helyesnek érzett

– írta a bejegyzésben.

Duncan természetesen később visszament a gyorsétterembe, és kifizette a kölcsönt. S ha már ott járt, egy jó nagy ölelést is adott a fiatalnak.

(Yahoo)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top