Életmód

A mozgó vonat oldalán lógva fotózkodott az influencer, szétoltották a netezők

Mert veszélyes, és másokat is veszélyes fotók készítésére inspirálhat.

Össztűz alá vettek a kommentelők néhány veszélyes fotó miatt egy portugál influencerpárost. Raquel és Miguel utazóblogot vezetnek, Instagram-oldalukat pedig több mint 200 ezren követik. Legutóbb Srí Lankára utaztak, és ha már ott jártak, kilógatták egymást egy mozgó vonatból néhány hivalkodó fénykép kedvéért.

 

A dolog bejött, a képek tízezrével gyűjtik a lájkokat, de sok követőnek szemet szúrt, mennyire kockázatosak lehettek ezek a beállítások. Az egyik kommentelő például azt írta:

Tényleg az életedet kockáztatod egy képért? Hogy feltölthesd a közösségi oldalaidra? Vagy azért csinálod, mert ad egy löketet? Normális dolog ez? Bármi történhetett volna.

Raquel és Miguel persze gyorsan reagáltak: elmondták, hogy a vonat „szuperlassan” ment, és szó sincs róla, hogy kockára tették volna a testi épségüket. A hozzászólókat azonban ez nem hatotta meg:

Nem számít, milyen lassan ment a vonat. Az ilyesmi hülyeség, veszélyes, és ami a legfontosabb, másokat is arra ösztönöztök vele, hogy hasonlóan veszélyes fényképeket csináljanak. Hogy lehet, hogy ezt fel sem fogjátok?

– írta egy másik követő, akivel sokan egyetértettek.

(Metro)

Kiemelt kép: @explorerssaurus_/Instagram

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top