nlc-logo

Engedélyezi, hogy az nlcafe.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.

Életmód
Kis híján az életébe került a fenékplasztika

Kis híján az életébe került a fenékplasztika

A 38 éves brit nő Törökországban akarta olcsón feltöltetni a hátsóját.
Székely Viki
f Ajánlom

Rengetegen vágynak olyan hátsóra, mint amilyet Kim Kardashiannak adott a természet (vagy ki tudja, mi). De be kell látni, hogy ezért vagy kínkeservesen kell dolgoznunk az edzőteremben, vagy milliókat kell szánnunk egy profi beavatkozásra (persze a legjobb lenne, ha elfogadnánk a saját hátsó felünket).

Kianna Kinsella egy olyan harmadik opciót választott, amibe előtte már számos nőnek beletört a bicskája: egy olcsó, kétes műtétre adta a fejét, amiért ráadásul a brit nőnek Törökországba kellett utaznia. A 38 éves Kinsella még egy takarót sem kapott abban a lepukkant magánkórházi szobában, ahova Isztambulba fektették.

A kálvária pedig csak a műtét után következett: a fenékfeltöltés után olyan komplikációk léptek fel, ami miatt a nőt intenzívre kellett szállítani, ahol életmentő beavatkozással kellett eltávolítani az idegen testet a szervezetéből.

Hozzátesszük, a mulatság így sem volt annyira olcsó: a fenékplasztikáért 3800 fontot (1,3 millió forint) fizetett.

mirror

A szakértő válaszol! A nők többsége már találkozott intim és bőrgombás problémákkal, de sokan nincsenek tisztában a tünetekkel és a lehetséges gyógymódokkal. Legyen képben és tegye fel kérdéseit szakértőnknek!


Kérdeznék!

Megosztás Facebookon