Életmód

Feltörte az autót az elítélt rab, hogy kiszabadítsa a bezárt csecsemőt – videó

A szülők véletlenül bezárták a gyereket az autóba, hatalmas szerencse, hogy autófeltörésben jártas rabokkal találkoztak.

Lezárt autóból mentett ki egy csecsemőt különleges „szaktudását” felhasználva egy fegyenc Floridában – közölte vasárnap a CNN amerikai hírtelevízió.

Egy csoport rab éppen útjavítási munkálatokat végzett felügyelet mellett a Tampa városához közeli Pasco megyében, amikor meghallották a kétségbeesett szülők segélykiáltásait. A páros véletlenül bezárta a kocsit, miközben az autó hátsó ülésén a beszíjazott egyéves lányuk ült, az első ülésen pedig a kulcsok voltak.

Szerencséjükre a fegyencek egyike „értett a kocsikhoz”, és egy pillanat alatt kinyitotta az ajtót egy elhajlított ruhaakasztó segítségével.

Istennek hála a világ bűnözőiért, mindannyiótokat tisztellek

– idézte a CNN a megkönnyebbült apát.

A gyermek anyja videóra vette az alig ötperces mentőakciót, s közzétette a Facebook-oldalán. A hírtelevízió honlapján később a segítőkész rabról azt írta, hogy bűnözői ismereteit egy jó cél érdekében hasznosította.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top