Életmód

Kitálalt egy négygyermekes anyuka: így fogadta el a testét a szülés után

Nem volt egyszerű dolga.

Erőteljes bejegyzésben számolt be róla egy ausztrál blogger és négygyermekes édesanya, milyen nehéz volt a szülés után elfogadnia, hogy a teste visszafordíthatatlan változásokon ment keresztül.

Jessica Hood – aki nemrég azzal vált híressé, hogy élőben közvetítette saját kisfia születését – egy fotót is közölt Instagram-oldalán, amelyen jól látható, hogyan néz ki egy nő teste 7 héttel a negyedik gyerek születése után.

A bejegyzés alatt Hood azt ecseteli, hogy az elmúlt időszakban nagyon negatív érzései támadtak a testével kapcsolatban, állandóan csak a hibákat vette észre magán. Diétázni és edzeni is próbált, de rá kellett jönnie, hogy a hasa legfeljebb egy korrekciós műtét után lehetne ismét olyan feszes, mint azelőtt. Ez azonban szóba sem jöhet nála:

A bőröm kinyúlt, megereszkedett, de ez is része annak, aki vagyok. Négy gyerek és hat év ezt teszi az emberrel!

Hood ezután arról ír, mennyire nehéz volt leküzdenie a félelmet, hogy a férjének nem fog tetszeni többé, hogy nem fogja ugyanúgy szeretni, pedig a férfi semmi jelét nem mutatta annak, hogy így érezne.

Félek attól, hogy más nőkhöz fog hasonlítani engem – és azt kívánja, bárcsak én is úgy néznék ki, mint ők. De mindez csak az én fejemben van. Negatív gondolatokkal töltötték tele. Még az egyik orvosom is lekövérezett. Nem túlsúlyosnak, hanem egyenesen KÖVÉRnek nevezett. Gondoljatok bele, milyen hatással lehet ez egy ember önbecsülésére.

Mostanra ugyanakkor már rájött, hogy az egyetlen út, ha boldog akar lenni élete hátralevő részében, az, hogy elfogadja magát.

Holnap felkelek. Kiélvezem a jeges kávémat. Elkísérem a gyerekeket az iskolába, és élvezem ezt a kics****tt életemet. Szexin fogok öltözni. Nem szégyellem a felesleget. Csak egyetlen életünk van, és én a legtöbbet akarom kihozni belőle!

– írta. A bejegyzést alatt tucatjával gyűlnek az elismerő hozzászólások.

Kiemelt kép: @houseofhoods/Instagram

(Yahoo)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top