nlc-logo

Engedélyezi, hogy az nlcafe.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.

Életmód
A tizedik gyereke született meg a szegedi házaspárnak

A tizedik gyereke született meg a szegedi házaspárnak

A családban immár összesen 4 fiú és 6 lány van: a legkisebb 2 napos, a legidősebb pedig 14 éves.
Mona
Mona
f Ajánlom

A 10. gyereke született meg csütörtök hajnalban egy szegedi házaspárnak – hangzott el a Tények riportjában. A család így már 12 tagú, a gyerekek között 6 lány és 4 fiú van. A 10 gyerek 14 év alatt született.

A szülők azt mondták, mindketten nagycsaládban nőttek fel, így mikor összeházasodtak, már tudták, ők maguk is sok gyereket szeretnének. Először 5-6 gyereket terveztek, de amikor elértek 6 gyerekhez, úgy döntött a pár, további gyerekeket szeretnének, hiszen – mint mondják – hatalmas áldás és csoda minden egyes gyerek az életükben. 

A gyerekek jól érzik magukat együtt, az apa szerint nagyon összetartóak. A háromszoros világbajnok kenus apa (Joób Márton) és a főállású anya (Joób Dóra) egész nap mozgásban van, ugyanis az óvoda, az iskola és a különórák sok utazást igényelnek. Ezt pedig egy 17 személyes busszal oldják meg.

Az apa szerint a 10. gyerekkel mérföldkőhöz érkeztek, ám úgy érzik, nem ő lesz az utolsó.

A szakértő válaszol! A nők többsége már találkozott intim és bőrgombás problémákkal, de sokan nincsenek tisztában a tünetekkel és a lehetséges gyógymódokkal. Legyen képben és tegye fel kérdéseit szakértőnknek!


Kérdeznék!

Megosztás Facebookon