Életmód

Kis híján sírva fakadt az anyuka, mikor meglátta az online rendelt ruháját

Pedig az új-zélandi nő a rendeléskor még biztosra is próbált menni, ezért egy 3XL-es ruhát rendelt magának. Mutatjuk, végül mit kapott.

Nem ez a mostani az első alkalom, mikor az online megrendelt és a végül kézhez kapott ruha között akkora a különbség, hogy azt valóban zongorázni lehetne. Néhány hónapja például egy egész cikket szenteltünk azoknak, akik nyíltan vállalták a kudarcukat. Ennek ellenére amellett, ami a közelmúltban esett meg az új-zélandi illetőségű Michaela Smithszel, egyszerűen képtelenek voltunk szó nélkül elmenni.

Ahogy az a Daily Mail című brit bulvárlap cikkéből kiderül, Michaela a kezdet kezdetén még szerencsésnek is érezte magát: régóta vágyott ugyanis egy olyan kék-fehér, flamingókkal díszített retró ruhára, amin egyik nap netezés közben akadt meg a szeme. Mivel pontosan tudta, hogy az online vásárolt ruhákkal lehet probléma, igyekezett biztosra menni: „Alaposan lemértem minden szükséges testrészemet, és végül egy 3XL-es ruhát rendeltem.” Nos, amit ezek után kapott, arra tényleg nincsenek szavak. Íme:

ruha online rendelés pofára esés

Kép forrása: Michaela Smith

Miután felpróbálta a frissen érkezett ruhát, Michaela azonnal riasztotta a lányát, hogy készítsen róla egy képet, amit elküldhet az unokatestvérének. És végül az unokatestvér volt az, aki elindította Michaelát a világhír felé, mikor úgy döntött, a képeket, amiken könnyesre nevette magát, megosztja a Redditen is.

A pórul járt új-zélandi nő azt mondja, reklamálhatna a ruhát küldő cégnél, de nem fog. Inkább a humoros oldalát nézi a dolognak, és igyekszik minél hamarabb megszabadulni a katasztrofális ruhától. Meg is osztotta gyorsan egy online aukciós oldalon, ahol eredetileg egy dollárért igyekezett megszabadulni a ruhától. A világhír azonban jól jött az aukciónak: annak, aki szeretné ezt a kék-fehér rémséget, már több mint 100 dollárt kell érte fizetnie.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top