Életmód

Összerugdosta a reklamáló anyát a boltos

Visszavitt járóka miatt rugdoshatta meg az anyukát a boltos, ő azonban egészen másról számolt be.

Összerugdosott egy reklamáló anyát egy váci bababolt tulajdonosa – legalábbis ezt állítja az édesanya a Tényeknek.

Az anya elmondása szerint egy járókát szeretett volna visszavinni, amit 11 hónapos fiának vett, de nem találta megfelelőnek, ezért azt szerette volna, hogy cseréljék ki, vagy adják vissza a pénzét. Miután az üzlet tulajdonosa ezt elutasította, a nő kikérte a panaszkönyvet, a boltos azonban elmondása szerint erre sem volt hajlandó. Erre az anyuka közölte, hogy ebben az esetben feljelentést tesz a Fogyasztóvédelemnél.

A nő elmondása szerint ekkor a boltosnak „mintha elborult volna az elméje”, rájuk támadt: kétszer az ő lábába rúgott, egyszer pedig a babahordozóba. Emiatt feljelentést tett a rendőrségen, a kórházban pedig látleletet is kért.

A név nélkül nyilatkozó tulajdonos szerint ugyanakkor nem igaz, amit az édesanya állít. Ő azt mondja, nem rúgott bele sem a gyermekbe, sem az anyába, bár azt elismerte, hogy nem adta oda a panaszkönyvet, és még a boltba sem engedte be a nőt. Szerinte az anyuka ezután azzal fenyegetőzött, hogy „kinyírja a boltját”.

Az esetet a feljelentés alapján a váci rendőrség vizsgálja.

A Tények riportja:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top