Életmód

Nem kérte fel a barátnőjét koszorúslánynak, mert túl nagy a melle

A menyasszonyról alaposan leszedték a keresztvizet a Redditen.

Jókora botrányt kavart az interneten a hír, hogy egy menyasszony azért nem kérte fel koszorúslánynak a legjobb barátnőjét, mert túl nagynak találja a melleit – írja a Mirror.

Fotó: Unsplash

A névtelenül posztoló nő a Redditen osztotta meg történetét a többi felhasználóval. Mint írja, Erin gyerekkora óta jó barátnője, de attól félt, hogy a megjelenése elvonhatná a figyelmet róla és a vőlegényéről az esküvőn.

„Erinnek hatalmas mellei vannak. Nagyobbak, mint az fiziológiailag lehetséges lenne, egy hormonzavar miatt nőttek olyan nagyra” – érvelt a menyasszony.

A nő azt mondja, attól félt, hogy Erin „ellopja a show-t” a menyegzőn. „Gyerekkorom óta ismerem. Mindent együtt csináltunk végig, és láttam, hogy reagálnak az emberek a helyzetére. Nem akarom, hogy amikor a vendégek visszagondolnak az esküvőmre, ne az jusson az eszükbe, hogy milyen szép volt a fogadás, milyen jól sikerült a parti, milyen jó, hogy a vőlegényemmel végre egybekeltünk, hanem arra, hogy mekkora mellei voltak a koszorúslánynak” – írta.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top