Életmód

Így dobott le 106 kilót a fiatal anyuka

A friss anyuka 186 kilót nyomott, mikor elhatározta, változtat az életmódján.

Sofia Wyszynski alig 18 éves volt, mikor elvesztette az édesanyját. A gyászt a fiatal New York-i lány az evésbe fojtotta, aminek hamar meg is látszott az eredménye: a 18. születésnapjára már 135 kilót nyomott.

A helyzet csak rosszabb lett, mikor Sofia teherbe esett: a terhesség alatt még többet hízott, és a szülés után már elérte a 186 kilót! Az anyuka gyomor-bypassműtétnek vetette alá magát, ami elég sikeresnek bizonyult. A műtét utáni első 3 hónapban 44 kilót dobott le.

A következő 2 évben az anyuka további 101 kilótól szabadult meg, ezt viszont nem csak a műtétnek köszönheti: végig szigorú diétát tartott, naponta mindössze 800 kalóriát vett magához. A 24 éves Sofiának ezután 5 kiló bőrfelesleget kellett eltávolíttatni magáról.

Ma a súlya 80 kiló, és a célja most már az egészséges életmód fenntartása, aminek érdekében a heti 4 edzést is beiktatta az életébe.

yahoo

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top