Életmód

Terhességi csíkjai miatt sértegették a fiatal modellt, de rögtön visszavágott

Az Instagramon mutatta meg, milyen változásokkal jár a szülés.

A terhességi csíkjai miatt támadtak le a hozzászólók egy 23 éves brit modellt az Instagramon. A több mint 64 ezer követővel rendelkező Chelsea több olyan fényképet is feltöltött a képmegosztóra, amelyen jól látszott, milyen változásokkal járt számára a szülés.

A képek alá rengeteg támogató hozzászólás is érkezett, néhány felhasználó azonban személyes üzenetben támadta le a fiatal nőt.

Chelsea úgy döntött, hogy egy újabb fotóval vág vissza, amelyen direkt megmutatja a terhességi csíkokat.

Rég volt már, hogy valaki eredetivel találkoztál

– írta a képhez, amely alá csak úgy záporoztak az elismerő kommentek.

Csodálatos lány vagy, a terhességi csíkoktól csak még inkább. Azt mutatják, hogy életet adtál egy gyermeknek… Hogy lehet valaki olyan gonosz és kegyetlen, hogy ezzel bántson másokat?

– írta az egyik hozzászóló.

A fiatal édesanya a Yahoonak bevallotta, hogy egy évvel ezelőtt még biztosan nem mert volna kitenni magáról egy ilyen képet. Mindig csak a „tökéletes Insta-fotó” nyomában járt, soha nem mutatta meg a hibáit. Most más nőket is arra szeretne ösztönözni, hogy fogadják el a testüket.

Az emberek mindig tökéletesnek látják az influencereket. De amikor a követőim szembesülnek a a szépséghibáimmal és azzal, hogy teljességgel elfogadom ezeket, az őket is segítheti

– nyilatkozta.

Kiemelt kép: @ccokez/Instagram

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top