nlc-logo

Engedélyezi, hogy az nlcafe.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.

Életmód
Egy önzetlen menyasszony azt kérte a vendégeitől, hogy a régi esküvői ruhájukban jöjjenek az esküvőjére

Egy önzetlen menyasszony azt kérte a vendégeitől, hogy a régi esküvői ruhájukban jöjjenek az esküvőjére

Audrey-t elszomorította a gondolat, hogy a nők többsége életében csak egyszer hordhatja az esküvői ruháját. Ezért gondolt egyet, és úgy döntött, több tucat menyasszony között tartja az esküvőjét.
Esvé
f Ajánlom
esküvői ruha menyasszony ruha

„Azután, hogy meglett a ruhám, belegondoltam, hogy alapesetben a közelgő esküvőm lesz az egyetlen alkalom, amikor hordhatom. Pedig, az igazat megvallva, egész életemben erről a ruháról álmodoztam” – idézi a Buzzfeed amerikai hírportál Audrey Moore kaliforniai színésznőt, aki 2018 decemberében egy nem mindennapi esküvőn kötötte össze az életét férjével, Jesse Lumannal.

„Őszintén szólva, nagyon elszomorított a gondolat. Eszembe jutottak a barátnőim, a csoda szép ruháik, amiket az esküvőjükön viseltek, és hogy ugyanezek a ruhák most becsomagolva várják, hogy egy szép és különleges napon talán újra elővegyék őket.” Audrey-t a gondolat arra sarkallta, hogy valami olyat csináljon, amit korábban menyasszony még nem: arra kérte vendégeit – férfiakat és nőket egyaránt –, hogy az esküvői ruháikban jelenjenek meg az esküvőjén.

We thought it was sad that most women only get to wear their wedding dress once, so we invited all the women coming to our non-traditional wedding to wear their old wedding dresses again! from r/pics

A barátnőim, persze, kivétel nélkül attól rettegtek, hogy a ruhájukkal túlöltöznek majd engem. Nem tudhatták, hogy velük ellentétben az én ruhám nem fehér, hanem kék lesz, így nagy magabiztossággal mondhattam nekik azt, hogy ettől nem kell tartaniuk.” A különleges dress code egyébként nem csak a házasságban élő vendégekre vonatkozott: Audrey egyedülálló barátnőitől is azt kérte, kölcsönözzenek egy esküvői ruhát a nagy napra.

A lagzin készült képeket Audrey az esküvőt követően megosztotta a Reddit közösségi oldalán is. „Mivel szerintünk nagyon szomorú, hogy a nők többsége életében csak egyszer hordhat esküvői ruhát, úgy döntöttünk, hogy azt kérjük közel sem szokványos esküvőnk meghívottjaitól, hogy a korábbi esküvői ruhájukban jelenjenek meg.

Megosztás Facebookon