Életmód

60 kilót fogyott és modell lett az egykor 4XL-es lány

A fiatal lány nemrég még 135 kilót nyomott, most viszont ő a Los Angeles-i divathét sztárja.

Dominique Montgomery éveken át nem élt máson, csak zsíros és cukros gyorskaján. A most 21 éves lány az életmódjának köszönhetően már 17 évesen csaknem 135 kilót nyomott – az álmát, hogy egyszer modell legyen, mégsem vesztette szem elől.

Dominique-ot rengeteget cikizték a túlsúlya miatt, egyszer egy focimeccsen még egy burritóval is megdobta egy idegen. A fordulópontot mégsem ez jelentette az életében, hanem az a nap, mikor fuldokolni kezdett, de nem tudták kihúzni a vízből a súlya miatt.

A lány ekkor határozta el, hogy fogyókúrába kezd. Addigi, napi 5000 kalóriás étrendjét egészségesre cserélte, és így alig több mint másfél év alatt sikerült 63 kilótól megszabadulnia. 

A teste ugyanakkor nem tudott alkalmazkodni a változáshoz: a felgyülemlett bőrrétegtől plasztikai úton kellett megszabadulnia. Természetesen megérte: Dominique álma ugyanis, úgy tűnik, valóra válik, hiszen nemrég végigvonulhatott a Los Angeles-i divathét egyik kifutóján.

mirror

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top