Életmód

Nyert a lottón, végre meg tudta csináltatni a fogait

Az egykor taxisofőrként dolgozó Melissának egy utasa verte ki a fogait néhány éve.

A transznemű Melissa Ede 2017-ben 4 millió angol fontot, vagyis nagyjából 1,4 milliárd forintot nyert a lottón. A pénzből többek között vásárolt magának, jegyesének és öt mostohagyermekének egy 5 hálószobás házat, emellett botoxoltatott, feltöltette az orcáját és az ajkait, 200 ezer fontot pedig a rokonainak, illetve jótékonysági szervezeteknek osztogatott el.

Meliss Ede, még a régi fogaival (Profimedia)

Átváltozására azonban csak a közelmúltben került fel – a szó szoros értelmében véve – a korona. A korábban taxisofőrként dolgozó Melissának ugyanis korábban egy utasa több fogát is kiverte. A nyereménye azonban lehetőve tette, hogy vadiúj, hófehér műfogsort csináltasson magának, melyért összesen 42 ezer fontot, azaz mintegy 11,5 millió forintot fizetett.

“Belenézek a tükörbe és egy új ember néz vissza rám. Fiatal nőnek érzem magam. Rég vártam erre a pillanatra” – fogalmazott Melissa, aki azért így sem teljesen elégedett a külsejével, ezért még orrplasztikát is szeretne csináltatni.

via

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top