Életmód

Elaludt a kanapén, lebénulva ébredt

Rosszul érezte magát, ledőlt pihenni, de felkelni már nem tudott.

Egy 37 éves brit ápoló, Gary Simpson-Humphreys egy nap rosszul érezte magát, ezért ledőlt a kanapéra szundítani. Amikor a férje, Dean később felébresztette, a férfi már nem tudott mozogni. A kórházban kiderült, hogy egy kiwi méretű tumor van a gerincén, ugyanott, ahonnan 8 évvel korábban egy cisztát már problémamentesen kivettek.

Ezúttal a daganat 80 százalékát tudták műtéti úton eltávolítani. Gary ezt követően hat hónapon át ki-be járt a kórházból.

Gary Simpson-Humphreys (Facebook)

Gary kerekesszékbe kényszerült. A házaspár ezek után szembesült azzal, hogy szülővárosukban, Liverpoolban rengeteg hely elérhetetlen a mozgáskorlátozottak számára. Míg régen gyakran jártak szórakozni vagy étterembe, a kerekesszékkel ezt sokkal nehezebben tudták megtenni.

„Zavaró és dühítő, hogy néha elfelejtem, hogy székben van, és azt mondom, menjünk oda, aztán a helyszínen derül ki, hogy az ajtón sem tud bejutni” – panaszkodott Dean.

via

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top