Életmód

Az érzelmi evéstől hízott 138 kilóra ez a nő – most elárulja, hogy dobott le 60 kilót

A 48 éves Katerina 9 hónap alatt szabadult meg súlyfeleslege java részétől.

A nagy fogyási sztorik esetében általában mindenkit csak az érdekel, az illető mit csinált, hogy megszabaduljon a túlsúlyától. Pedig arra is érdemes odafigyelni, mégis milyen étkezési szokások vezettek oda, hogy 138 kilóra hízzon. Katerina Vasiliadis, egy idős betegeket gondozó 48 éves nő most mindkettőt elárulta.

Az ausztrál Katerina azt mondja, 10 év alatt szedte magára a pluszkilókat. Egy átlagos napja ezekben az években nagyjából ezekből az étkezésekből állt: reggelire egy nagy cappuccino 4 cukorral. Kicsit később még egy tejeskávé fehér csoki ízesítéssel. Az ebédje általában fish and chips volt, jó sok kólával leöblítve, vacsorára pedig vagy pizzát, vagy hamburgert vásárolt, de utána még simán elfogyasztott vagy egy zacskó chipset, vagy egy tábla csokit. 

Katerinát egy fehérneműs szelfi és a gyorskajákról összegyűlt blokkok döbbentették rá a kegyetlen valóságra. Katerina azt mondja, mindig evésbe fojtotta a bánatát, szorongását és így tovább, ezért az első lépés az volt, hogy felismerje, érzelmi evő. Ezután váltott a diétára, ami a következőképpen festett: reggelire tojás és csirke, tízóraira egy kis gyümölcs, ebédre hal és zöldség, vacsorára valami fehérje és saláta, majd egy kis eper. Napközben pedig szigorúan 3 liter víz. Katerina így 9 hónap alatt 60 kilót fogyott. Nem kérdés, hogy megérte-e.

dailymail

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top