Életmód

Válassz egy követ, és tudd meg, mit árul el rólad!

Nézd meg, igaz-e rád a leírás!

Nézd meg az alábbi drágaköveket, és válassz ki azt, amelyikre először esett a pillantásod, amelyik a leginkább vonzotta a tekinteted! Az ösztöneidre hagyatkozz! Ha megvan, görgess tovább, és nézd meg, mit mond el rólad a választásod! Személyiségtesztünkből minden kiderül.

1. Holdkő vagy opál

A holdkő az új kezdet, illetve a nőiesség vagy férfiasság megélésének köve. Ha ezt választottad, vágysz a mély szerelemre, és nehezen viseled az érzelmi bizonytalanságot. Ha párkapcsolatban vagy, nagyon nagy igényed van a szabadságra, hogy megtaláld magadban azt a csendes helyet, ahová vissza tudsz húzódni a nehézségek elől, ahol megtalálhatod a belső hangodat. Lehet, hogy most úgy érzed, nem mennek megfelelően a dolgaid, de ez csak átmeneti. A választásod azt jelenti, mély tudatalatti bölcsességgel folyton a sorsod jobbá tételén dolgozol, ösztönösen megoldod a problémáidat.

2. Malachit

Ha ezt választottad, éppen most vagy a közeljövőben jelentős változásokon mész majd keresztül az életedben, legyen szó akár a párkapcsolatról, az életmódodról, költözésről vagy munkahelyről. Az is lehetséges, hogy egy spirituális evolúciót élsz most meg, és képes leszel leküzdeni néhány olyan problémát, ami nagyon mélyen gyökerezik, aminek a megoldásáról lemondtál már. Bölcsebbé, érzékenyebbé válsz, elfogadod az árnyoldalaidat, mert felismered, hogy mekkora erővel bírnak a fejlődésed szempontjából.

3. Napkő

Ez a választás azt jelenti, hogy több örömre, jókedvre, megerősítésre van szükséged. Hallgass a megérzéseidre: legyen szó akár a függőségek lebontásáról, az energiavámpírok eltávolításáról, képes vagy rá, hogy szeretetteljes módon vess véget a problémáidnak. Tudj nemet is mondani, bármilyen nehéz! Ne érezd magad elhagyatottnak és kirekesztettnek, mert tele vagy erővel!

A cikket olvasd tovább itt!

(illuzio.cafeblog.hu)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top