nlc-logo

Engedélyezi, hogy az nlcafe.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.

Életmód
Nézd meg a tenyeredet, a formája azonnal leleplez!

Nézd meg a tenyeredet, a formája azonnal leleplez!

Azt gondolod, csupán a tenyereden lévő vonalakból lehet leleplezni az ember sorsát, életútját, jellemét? Tévedsz.
Határ Nóra
Határ Nóra
f Ajánlom

Elég, ha a tenyered formájára figyelsz. Nézd meg a képet, válaszd ki a rád jellemzőt és olvasd el, mit üzen neked:

1. Föld – rövid ujjak és kicsi szögletes tenyér

Te egy stabil ember vagy, aki olyan, mint egy erős gyökerű fa egy vihar közepén. Megfontolt, dolgos, szorgalmas és kötelességtudó. Felelősségtudatod, gerincességed miatt sokan adnak a szavadra, tisztelnek és szeretnek, mind a magánéletedben, mind a munkádban. A szerelemben hűséges vagy, igazi társ.

2. Tűz – széles, nagy tenyér és rövid ujjak

Dobjon le bárhol is az élet, te aztán a jég hátán is megélsz! Tüzes, szenvedélyes ember vagy, aki a mának él, megy előre, hogy megvalósíthassa álmait, célját. Téged hajt a siker és a megbecsülés, sőt egy picit azt szereted, ha sikereidet csodálattal kísérik mások. Emberi kapcsolataid viszont felszínesek, ebben igyekezz kicsit változni: hidd el, vannak olyan emberek, akikben meg lehet bízni!

3. Levegő – az ujjak és a tenyér hossza megegyezik

Te vagy A Művész. Így, nagy kezdőbetűkkel. Különc, zseni, aki a szívével lát, és a kreativitásával alkot. A külvilág számára talán kakukktojás is lehetsz, pedig nincs igazuk. Te egész egyszerűen megéled akár az ő álmaikat is. Szeresd, hogy egyedi vagy! Szeresd a vidám öltözéked, a borotvaeszedet, a művészetekben megnyilvánuló sokoldalúságodat!

4. Víz – hosszú, nyúlánk tenyér és nagyon hosszú ujjak

Az igazi szeretetgombóc vagy: a szíved irányít, végtelenül romantikus, kedves ember vagy, aki megbízható társ, örökösen másokat meghallgatni képes barát, hű társ, odaadó szülő. Optimista vagy, aki mindenben és mindenkiben a jót keresi. Folyton mosolyogsz, és észre sem veszed, ha a világ nem mosolyog vissza rád. Bár ilyen nincs is: visszamosolyognak, hisz a nevetés, a jókedv mindig megsokszorozza magát, ez a te életedet fő mozgatója.

Forrás: Diamonds Caféblog

Megosztás Facebookon