Életmód

Nemi erőszakkal és gyilkossággal fenyegetik a plus size aktivistát

Mára megtanulta kezelni a durva kommenteket.

A 26 éves Danielle Galvin az Instagram-oldalán a táplálkozási rendellenességekkel küzdő, illetve túlsúlyos emberekkel szembeni diszkriminációval és stigmákkal szemben áll ki. Az ausztrál nőnek több mint 100 ezer követője van már, a vele és céljaival szimpatizálók mellett persze azonban a trollok is betalálják. Azzal is jó néhányszor megfenyegették már, hogy megerőszakolják, vagy megölik.

Danielle Galvin (Instagram)

Danielle-t kezdetben nagyon megviselték a durva kommentek, és sírt is miattuk, idővel azonban megtanulta kezelni ezeket is.

„Bár még mindig dühös és szomorú leszek amiatt, ha gyáva emberek ezt teszik másokkal az interneten, a pozitív hatások és kapcsolatok miatt mégis megéri elviselni. Megtanulsz törölni, blokkolni és továbblépni” – fogalmazott a nő.

A célja, hogy a túlsúlyos embereket is tisztelettel kezeljék, és ne a kilóik, hanem az életmódjuk, tapasztalataik alapján ítéljék meg őket.

Hozzátette, elege van azokból a vádakból is, miszerint az elhízást népszerűsíti.

„Mindenki azt tehet a testével, amit akar. Ezek szerint aki túl sokat dolgozik, a stresszt népszerűsíti? Aki megiszik egy pohár bort, az pedig az alkoholt?”

Danielle abban bízik, hogy másoknak is segítséget tud adni, akiket a testalkatuk miatt bántanak. Arra biztatja őket, hogy álljanak ki magukért, és vegyék fel a harcot a trollok ellen.

via

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top