Életmód

Futótűzként terjed az elütött kutyát dédelgető seriffről készült kép

Josh Fiorelli saját kabátjával takarta be a sérült állatot, hogy melegen tartsa. A megható jelenetet egy arra járó kutyasétáltató fotózta le.

Rengetegen osztották meg a Facebookon azt a fotót, ami egy elütött kutyát ápoló seriffhelyettesről készült Floridában – írja a Yahoo Lifestyle. A képet egy arra járó kutyasétáltató készítette.

Josh Fiorelli seriffhelyettes mindent megtett azért, hogy megmentse az elgázolt állatot, még saját kabátját is ráterítette, hogy melegen tartsa. „Hideg volt, és tiszta víz volt a bundája – mondta a WFTV tévécsatornának nyilatkozva. – Senki sem volt a közelében, ezért úgy döntöttem, segítek rajta.”

„Sok kutya bizalmatlanul viselkedik, ha megsérül. Ő egyáltalán nem volt bizalmatlan. Elfogadta a simogatásomat, és láthatóan hálás volt a segítségemért” – mondta a seriffhelyettes.

A kutyusnak kificamodott a lába, de ezenkívül komolyabb sérülések nélkül megúszta a balesetet. Hamarosan megműtik, az orvosok szerint teljesen fel fog épülni.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top