Életmód

Lecsapott a meleg jegyespár ötletére a Barbie baba gyártója

Egyedi ajándékot készítettek a 8 éves kislánynak, a cégnek megtetszett a különleges esküvői játék.

Az arizonai Matt Jacobi és Nick Caprio jövő évben fog összeházasodni. Egyikük unokahúgának nemrégiben volt a születésnapja, és a jegyben járó két férfi igazán különleges ajándékkal lepte meg a 8 éves kislányt.

Natalie imád babákkal játszani, de a meleg pár olyan ajándékot szeretett volna, ami kapcsolódik közelgő esküvőjükhöz is, amelyen a kislány lesz az egyik virágszóró lány.

Vettek egy esküvős Barbie-játékot, amely majdnem tökéletes volt: volt benne két virágszóró lány, valamint a férj és a feleség. A pár aztán megalkotta a saját meleg esküvős szettjét, amelyben két vőlegény van.

Az egyedi játékról készült fotót kitették az Instagramra, és megjelölték benne a Barbie gyártóját, a Mattelt is. Néhány héttel később a cég kapcsolatba lépett velük, mert tetszett nekik az ötlet.

A pár januárban találkozik majd a Barbie dizájnereivel és marketingeseivel. Így könnyen lehet, hogy hamarosan azonos nemű esküvős játékot is a piacra dobnak.

(ABC News)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top