Életmód

Nem hívta vissza a barátja, álelőzetest forgatott a kutatásról, filmes állásajánlatot kapott

Erre senki nem számított.

Az amerikai Paulina Ramirez a minap éppen a barátjával csetelgetett arról, mit csináljanak este, mikor a férfi egyszer csak nem válaszolt többet. Ramirez nem értette, hová tűnt George, aki a telefonjait sem vette fel. Túlságosan azért nem aggódott, viszont volt némi szabadideje, ezért összevágott egy vicces előzetest arról, hogyan kutat az eltűnt barátja után. Ezt:

Nem sokkal később kiderült, hogy a barátja csak elaludt, viszont nagyon tetszett neki a videó. Ramirez fel is töltötte az álelőzetest a Twitterére, ahonnan meglepetésére 49 ezren megosztották. Mint a Buzzfeednek elmondta, kisvártatva filmes cégek is megkeresték, hogy vágói munkát ajánljanak neki.

Forrás: foxy_prince Instagram

Ramirez csak nevet a dolgon. Mint mondja, semmi érzéke nincs a filmes munkákhoz, az álelőzetest egy ingyenes vágóprogrammal készítette. Hozzátette: noha pszichológusnak tanul, azért elgondolkodik az ajánlatokon.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top