Életmód

Netes hős lett az apa, aki kettévágta fia Playstationjét

A kommentelők egy része az év apukájaként ünnepli a férfit, mások viszont nem győzik kritizálni.
apuka playstation fűrész

A Nagy-Britanniában élő Simon Show azt elégelte meg, hogy a játékkonzol miatt lassan már egyetlen percre sem látja a nagyobbik fiát. „Ingerlékeny, hisztis, hülyegyerek lett a folyamatos játék miatt. Ebből elég” – magyarázza Simon abban a videóban, amit a napokban töltött a közösségi oldalára, és amiben azt mutatja meg, hogyan vágja ketté a Playstationt.

A Daily Mail című brit bulvárlap cikkéből kiderül, az apa akciója erősen megosztja még a kommentelőket is. Voltak, akik a videó megnézését követően máris az év apukájának kiáltották ki a dühös férfit, viselkedését pedig példaértékűnek tartják, a többség azonban nem így vélekedett. Szerintük Simon hibát követett el, mikor a gépen töltötte ki a frusztrációját és a haragját.

„Ahelyett, hogy egyszerűen tönkretette volna a gépet, eladományozhatta vagy felajánlhatta volna szegény családoknak. Egy rászoruló család karácsonyát biztosan boldoggá tette volna a játék” – írta az egyik hozzászóló, aki szerint a Playstation rituális tönkretétele már csak azért sem érheti el majd a célját, mert biztos benne, hogy Simon fia hamarosan újabb gépet vásárol majd magának.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top