Életmód

Ámokfutó biciklista rontotta el a romantikus leánykérést

A balszerencsés vőlegényjelölt hónapok óta tervezgette a nagy pillanatot. Szerencsére leendő menyasszonya csak nevetett a faramuci „baleseten”.

Kelekótya kerékpáros zavart meg egy romantikus(nak szánt) leánykérést a Kentucky állambeli Louisville-ben – írja a Daily Mail.

A 25 éves Blake Martin hosszú hónapok óta tervezte, hogy felteszi végre a nagy kérdést szíve választottjának. Mivel biztosra akart menni, a Cherokee Park legromantikusabb pontját, egy bukolikus szépségű fahidat szemelte ki helyszínül, hogy megkérje barátnője, a 24 éves Shannon Keene kezét.

Fotók: Christine Calacsan / SWNS.com

A szerelmes férfi egyik barátját is odarendelte, hogy legyen, aki megörökíti a nagy eseményt. Igen ám, csakhogy abban a pillanatban, amint féltérdre ereszkedett, egy figyelmetlen biciklista kerekezett be a képbe. „Elnézést!” – vetette oda a középkorú, sapkát és rojtos bőrdzsekit viselő úriember, majd gyorsan tovakerekezett.

A mókás jelenetet Blake barátja, Christine Calacsan lencsevégre is kapta. „Elképesztően ideges voltam. Olyan gyorsan történt minden. Épp térdre ereszkedtem, amikor ez a narancs villanás elszáguldott mellettünk, és azt üvöltötte, hogy »Elnézést!«. Tiszta őrület volt” – mondta a fiatal férfi.

Szerencsére Shannon így is igent mondott. „Amikor megnéztük a képet, mind a ketten jót nevettünk. Örök emlék lesz, ami arra figyelmeztet majd minket, hogy nem szabad túl komolyan venni a dolgokat” – mondta.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top