Életmód
Szponzorált tartalom

Exkluzív szemkörnyékápolás – kipróbáltuk a Skincode Exclusive Cellular ránctalanító szemkörnyékápoló krémet

A Skincode Exclusive Cellular Ránctalanító szemkörnyékápoló krém azt ígéri, segít halványítani a már kialakult ráncokat, sötét karikákat és csökkenti a szem alatti táskákat. Teszteltük.

A Skincode Exclusive Cellular Ránctalanító szemkörnyékápoló krém már letisztultan elegáns, ezüst-fehér csomagolásával is a luxus érzetét kelti. A dobozban a tégely mellett egy spatulát is találunk, így nem kell az ujjunkkal nyúlkálnunk a krémbe.

Összetevői az ACR G2, kőriskéreg-kivonat, koffein, B5-provitamin és a jojobamagolaj. Azt ígéri, segít halványítani a már kialakult ráncokat, sötét karikákat és csökkenti a szem alatti táskákat. Formulája parabénmentes, bőrgyógyászatilag és szemészetileg tesztelt, állatokon nem tesztelt.

Az ACR G2 két komplex exkluzív kombinációjából áll, ezek a Syn®-Tacks és a szójaglikogén. Ezek együttesen hatnak, segítenek a felhám és a bőr természetes megújulási folyamatainak helyreállításában, amely az évek múlásával egyre csökken. Hatásukra láthatóan halványul az apró ráncok megjelenése, javítják a bőr felső rétegét, a bőr ragyogóbbá, feszesebbé válik. Emellett intenzíven hidratálják a bőrt, segítik a bőr rugalmasságának megőrzését, és elősegítik a sejtek megújulását is. Az ACR G2 ugyanakkor véd az UV sugárzás káros hatásaitól és a szabad gyökök káros hatásaitól is, miközben visszaadja a bőr igazi szépségét.

 

Skincode Exclusive Cellular Ránctalanító szemkörnyékápoló krém

Nagyjából egy hete, reggel-este használom a szemkörnyékápolót. Maga a krém telt, gazdag textúrájú, egészen diszkrét, tiszta illattal. Felkenéskor selymes, finoman hűvös érzetet ad a szemkörnyéknek, a bőrben gyorsan eldolgozható. Közvetlenül utána olyan, mintha nyugtató borogatás lett volna a szemeimen. Mivel a bőröm nagyon száraz, a szemem környékén gyakran kellemetlenül húzódik a bőr, ezt az érzést azonban a krém a napi két alkalmazás mellett gyakorlatilag teljesen megszüntette.

A szemem alatti, kékes karikáim észrevehetően halványodtak a használat napjaiban. Mindemellett, mivel reggelente erre sminkeltem, észrevettem azt is, hogy az alapozó, illetve a szemhéjpúder szinte egyáltalán nem ült be a szemem körüli kis szarkalábakba. 

Mindent egybevetve elmondható, hogy egy valóban prémium minőségű termékről van szó, mely nem csak nevében, de hatását tekintve is exkluzív kategóriát képvisel.

Szponzorált tartalom

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top