Életmód

Egy év alatt 45 kilót fogyott az anyuka, akinek muszáj kétóránként ennie

Szinte mindennap kínait rendelt, rohamtempóban hízott a betegsége miatt.

Egyetlen év leforgása alatt 45 kilogrammot fogyott egy 25 éves brit anyuka, Kelly Wadd, akinek poszturális ortosztatikus tachycardia szindrómája (POTS) miatt kétóránként kell ennie.

Az édesanyánál három évvel ezelőtt alakult ki a betegség, amikor első gyermekét várta. Azóta szénhidrátban gazdag diétát követett, hogy elkerülje a rosszulléteket. Ez nagyjából azt jelentette, hogy mindennap kínait rendelt, és egyetlen év alatt 40 kilogrammot hízott.

Mum who gorged on Chinese takeaway every day sheds 7 STONE by eating every TWO HOURS

A CHINESE takeaway addict who cried because she "hated herself" so much managed to shed seven dress sizes in a year - by eating every two hours. Kelly Wadd, 25, felt "disgusted" at 17st after developing postural tachycardia syndrome (PoTS) while pregnant with her daughter three years ago.

Wadd egyre rosszabbul érezte magát, saját bevallása szerint undorodott magától. Már csaknem 110 kilogrammot nyomott, amikor úgy döntött, hogy le kell fogynia.

Az első lépése az volt, hogy csökkentette a kétóránkénti étkezések során bevitt kajamennyiséget. Elmondása szerint csészealjakról evett, és hanyagolta a rendelős kajákat, ehelyett maga főzött, és egészséges összetevőkből dolgozott. Egyetlen év alatt visszafogyott az eredeti súlyára. Most 63 kilogrammal újra a régi, és remekül érzi magát a bőrében.

(The Sun)

Thinkstock

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top