Életmód

Tábori ágyakra gyűjt egy apa a kórházaknak, hogy az anyukák a beteg gyermekük mellett alhassanak

Akcióba kezdett a Facebookon az apuka, mert azt tapasztalta, hogy több kismama a földön vagy a székeken görnyed éjszaka a gyerekágy mellett.

Összecsukható tábori ágyakat adományozna kórházaknak egy sárbogárdi édesapa azért, hogy így az egyik szülő is a beteg gyerek mellett maradhasson – számolt be az RTL Híradó. Orosházi Zsolt a székesfehérvári kórházban tapasztalta, hogy sok szülő a földön vagy széken görnyedve tölti az éjszakát.

A Facebookon kezdett akcióba az édesapa: egy hete összecsukató tábori ágyakra gyűjt. Kezdetben csak a székesfehérvári kórháznak, ma már az összes többinek. 250 ágyat szeretne adományozni országszerte. Az ágyak darabja 11.500 forint. Rengeteg kommentet, üzenetet és fotót is kapott anyukáktól, hogy melyik kórházba kellene még ágy. Orosházi Zsolt azt mondja, nemcsak szülők keresték meg, hanem kórházi dolgozók is titokban. Az apuka szeretné, ha mindenhova jutna az ágyakból.

A kórházfenntartótól azt írták, a székesfehérvári kórház vezetéséhez nem érkezett még panasz.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top