Életmód

Váratlan fordulat: gyanúsított lett a negyedikről kizuhant kislány szüleiből

Gondatlan veszélyeztetés miatt kell felelniük a 3 éves Panni szüleinek.

Mostantól nem tanúként, hanem gyanúsítottként kezeli a rendőrség a negyedik emeletről tavaly Kistarcsán kizuhant 3 éves Panni szüleit. Gondatlan veszélyeztetés miatt kell felelniük – írja a Blikk.

A kislány édesapjának ügyvédje, Lichy József azt mondta a lapnak, védence nagyon meglepődött a fejleményen. Neki fogalma sem volt arról, hogy a gyerek egyedül maradt a lakásban, mert a keresztanya hamarabb eljött, hogy odaérjen a munkahelyére. Az apa ráadásul a hazugságvizsgálat szerint is igazat mondott.

Az ügyvéd azon viszont nem lepődött meg, hogy Panni édesanyját is meggyanúsították, hiszen ő megbukott a poligráfos teszten. Épp akkor, amikor arról kérdezték, tudott-e a keresztanya hajnali távozásáról.

A nyomozás elején még Panni keresztanyját gyanúsították gondatlan veszélyeztetéssel, ám az ügyészség ezt pár hét után ejtette. Azóta nem volt gyanúsítottja a tragédiának, egészen mostanáig.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top