Életmód

Szexszel akarta kifizetni a rántott csirkét a négygyermekes anya, rendőrt hívtak rá

Különös jelenet játszódott le egy manchesteri csirkesütőnél, ahol egy 31 éves nő szexet ajánlott az étterem dolgozójának néhány rántott csirkecombért cserébe. A nőt végül rendőrök vitték el.

A 31 éves Kelly Fielding a jelek szerint él-hal a rántott csirkéért, annyira, hogy miután először nem kapott néhány combot ingyen a Chesters Chicken manchesteri éttermében, szexet ajánlott fel cserébe az étterem munkatársainak.

Miután a szabados ajánlatot a személyzet visszautasította, a nő kiabálni kezdett, és egyre durvább dolgokat ordított az étterem dolgozóinak, akik azért, hogy a nő békén hagyja őket, adtak neki négy csirkeszárnyat, ingyen. Mindez szeptember 29-én, éjfél körül történt.

Kelly Fielding

A négygyerekes családanyában ekkor eltörhetett valami, mert ahelyett, hogy boldogan távozott volna az ingyen csirkével, tovább folytatta a gyalázkodást a csirkesütőben, ahonnan már a menedzser segítségével próbálták kitessékelni a dolgozók. Eközben a nő többször is arcul ütötte, és végig szidalmazta őket.

Hiába hívták ki a rendőrséget, ő tovább folytatta a műsort. A kiérkező rendőrök egyből felismerték a nőt, akit korábbi drogos és alkoholos ügyeiről jól ismertek. Fielding ellenállt akkor is, amikor az egyik intézkedő rendőr megpróbálta őt megbilincselni, ezért kénytelenek voltak földre vinni és úgy őrizetbe venni. Az intézkedés közben több rendőrt megkarmolt és le is köpött.

A rendőrségen tett vallomásában már azt állította, hogy mindezt önvédelemből tette, mert a rendőrök támadtak rá, de az étterem biztonsági kamerájának felvétele nem épp ezt támasztotta alá.

A nő, akinek már korábban 12 közrend elleni bűncselekmény volt a számláján, végül bűnösnek vallotta magát.

A börtöntől csak az mentette meg, hogy négy gyerekről kell gondoskodnia, az ügyében eljáró bíró ezt figyelembe vette, és csak rájuk tekintettel nem tette hűvösre az anyjukat. Az ítélethirdetéskor viszont kiemelte, hogy Fieldingnek ez volt az utolsó dobása, a következő alkalomkor biztosan rács mögé kerül.

Mirror

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top