Életmód

A női nemi szervek sokszínűségét ünnepli a 3 perces intimbetétreklám

A készítők ijesztőnek tartják, hogy 10 év alatt ötszörösére nőtt az intimplasztikáztatók száma.

A női nemi szervek sokszínűségét ünneplő reklámfilmmel állt elő a Libresse. A svéd intimhigiéniai cég 3 perces, Viva la Vulva címre keresztelt kisfilmjében a női nemi szervre emlékeztető tárgyak – kagylók, gyümölcsök, zoknibábok, osztrigák, tevetalpak – énekelnek arról, hogy minden egyes nő nemi szerve egyedi és csodálatos.

A reklámmal a Libresse arra szeretné bátorítani a nőket, hogy fogadják el a testüket olyannak, amilyen. Egyre több nő érzi magát ugyanis bizonytalannak a nemi szerve miatt. Egy ausztrál kutatás tavaly megállapította, hogy a helyi orvosok 54 százaléka találkozott már olyan nővel, aki intimplasztikáztatni szeretett volna. 2003 és 2013 között a labioplasztikáztatók száma az ötszörösére (!) nőtt.

Ezzel a jelenséggel szemben szeretne fellépni a cég. Közleményükben azt írták: szomorúan tapasztalják, hogy a nők önérzetére negatív hatással lehet a legintimebb testrészük.

Kattints a lejátszáshoz!

(Metro)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top