Életmód

Meglepő ok miatt viseltek szemmaszkot az esküvőn a vendégek

A menyasszony azt szerette volna, hogy a meghívottak hasonlóan éljék meg élete legszebb napját, mint ő.

Nem hittek a szemüknek a vendégek, amikor szemmaszkokat találtak a székeken Robbie Campbell és Stephanie Agnew esküvőjén. A meghívottak a ceremónia alatt takarták el a szemüket.

Ez a pár kívánsága volt, ugyanis a 32 éves menyasszony vak. 27 évesen veszítette el a látását, az orvosok csap-pálcika retinális disztrófiát diagnosztizáltak. A betegség súlyos látáskárosodást okozott nála, csak a fényeket-árnyékokat és néhány formát lát. Azt szerette volna, ha a vendégek is úgy élik meg élete legszebb napját, ahogyan ő.

Ha valaki elveszíti az egyik érzékét, akkor a többi felerősödik. Így teljesen különleges módon élhetünk át egy olyan gyönyörű eseményt, mint a házasságkötés

– mondta az esküvőn a vőfély.

A meghívottak meglepődtek, de nagyon együttműködők voltak, mindenki feltette a szemére a maszkot. A gesztussal ráadásul nemcsak a menyasszonyt tisztelték meg, hanem az édesanyját és két testvérét is, akik ugyanilyen betegségben szenvednek.

De nem csak a szemmaszk volt az egyetlen különlegesség az esküvőn: nagy hangsúlyt fektettek az illatokra, a jegygyűrűket pedig egy bagoly vitte a párnak.

(Yahoo Lifestyle)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top