Életmód

Zseniális trükkel zavarták el a zaklatót, aki rámászott egy nőre a 9-es buszon

Senki sem segített a nőnek, akit folyamatosan fogdosott egy férfi a buszon. Attila eszes megoldással zavarta el a zaklatót.

A Pesten hallottam nevű Facebook-csoportban osztott meg Attila egy megrázó történetet, amely végül szerencsésen végződött. A 9-es buszon utazott Kőbánya és Óbuda között, amikor a busz hátuljából hatalmas zajongást és kiabálást hallott.

Kiderült, hogy egy ittas vagy kábult férfi erőszakosan rámászott egy nőre, aki a molesztálás elől a busz közepe felé menekült. A férfi ekkor sem állt le, erőszakosan magához ölte a nőt, lefogva próbálta csókolgatni az arcát és a nyakát, közben pedig sértő szavakat mondott neki.

A buszon senki sem segített a nőnek, ezért Attila furmányos ötletet eszelt ki.

Odaléptem hozzájuk, majd a pasit erélyesen eltolva a nőtől, mérgesen rámozdultam a férfira, és megkérdeztem: mit akar a jegyesemtől!?

Attila rákacsintott a nőre, majd megkérdezte tőle, hogy jól van-e. Szerencsére a nő is vette a lapot, és eljátszotta a menyasszony szerepét. A jótevő végül azzal zárta le az incidenst, hogy üvöltve lezavarta a buszról a zaklatót, aki az első megállónál leszállt.

A nő Attila beszámolója szerint még vagy 8 megállón keresztül hálálkodott neki, és meg akarta hívni egy kávéra, amit nem fogadott el.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top