Életmód

Megkapta a menyasszonyi csokrot, a párja azonnal megkérte a kezét

A legénybúcsún merült fel az esküvői lánykérés ötlete.

Csokordobásra sorakoztak fel a násznép erre affinitást érző tagjai egy esküvőn Nagy-Britanniában. Köztük volt a 29 éves Kirsty Frayne is, a vőlegény unokatestvérének, Joe Bookernek a párja, aki számára azonban pillanatokon belül nem várt fordulatot vettek az események. A menyasszony, Natalie Lavell ugyanis ahelyett, hogy eldobta volna a csokrot, egyszer csak odasétált hozzá és a kezébe nyomta azt. Ezután Joe rögvest térdre ereszkedett, és megkérte Kirsty kezét. A lány igent mondott.

Az esküvői lánykérés ötlete az unokatestvér krakkói legénybúcsúján, néhány ital után merült fel. A családból csak Natalie-t és Joe édesapját avatták be később a tervbe.

A pár két hét múlva Ausztráliába költözik. Kirsty nagyon szeretett volna már férjhez menni és gyerekeket szülni, ám azt hitte, Joe sosem kéri meg a kezét. Így viszont még a költözés előtt, családtagjaik és barátaik jelenlétében ünnepelhették meg az eljegyzést.

via

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top