Életmód

Nyolc hónapos terhes nő zuhant ki a negyedikről

A részletek még tisztázatlanok, de a rendőrség emberölés vádjával indított eljárást az ügyben.

Kizuhant negyedik emeleti lakásából egy nyolc hónapos terhes nő a szlovákiai Nagykaposon. A 40 éves nő megközelítőleg 15 métert zuhant, és olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen életét vesztette. Egy ismerőse szerint decemberre volt kiírva harmadik gyermekének születése – írja a Paraméter.

Az eset péntek este történt. Az alsó szomszéd beszámolója szerint egyszer csak arra lett figyelmes, hogy a nő a párkányba kapaszkodva lóg az ablakban. A szomszéd megpróbálta őt elkapni, de a terhes nő végül lezuhant.

A nő egy 60 év körüli férfival volt a lakásban. A rendőrök perceken keresztül próbáltak bejutni hozzá, de a részeg férfi sokáig nem találta a kulcsot. A rendőrség közleménye szerint az ügyben emberölés vádjával indítottak eljárást, a férfit pedig őrizetbe vették. Azt egyelőre nem tudni, hogy a nő milyen körülmények között zuhant ki az ablakon.

Thinkstock

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top