Életmód

Megható ajándékot kapott egy gyorsétteremtől a 92 éves veterán

Élete végéig ingyen ehet a város gyorséttermében egy amerikai veterán, aki megjárta a második világháborút is.

Ernie már 92 éves, megjárta a második világháborút is. Kedvenc étterme a városában lévő Chick-fil-A nevű gyorsétterem, ahol már családtagként tekintenek az agg katonára. A hét szinte valamennyi napján betér ide, ahol élete végéig ingyen fogyaszthat.

Ernie szerint az avoni étterem az a hely, ahová bármikor eljöhet, mindig megkapja a rántott csirkefalatkáit, és sok új barátra tehet szert. A gyorsétterem munkatársai annyira tisztelik és szeretik a veterán katonát, hogy legutóbb mind leültek mellé, és közösen ebédeltek.

„Ernie olyan, mintha egész Amerika nagypapája lenne” – mondja Chris Tincher, az avoni Chick-fil-A tulajdonosa, aki maga is veterán katona.

A 92 éves veterán sosem kereste a felhajtást, még mindig saját maga vezeti kocsiját, és sokat dolgozik a háza körül.

Kezdetben Ernie elutasította az étterem ingyenes étkezési ajánlatát, de a cég és a dolgozók is ragaszkodtak hozzá. „Nagy sokk volt ez nekem. Nem hiszem, hogy valóban megérdemeltem volna az ingyenétkezést. De a gesztus nagyon jólesett” – mondta a veterán katona.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top