Életmód

Mindenüket elveszítették a kaliforniai tűzvészben, de az esküvőjükről nem tudtak lemondani

Mindössze két nappal az után házasodtak össze, hogy leégett a házuk. Bátorságuk rengeteg embernek ad reményt.

Morgan Shingler és Brian Gobba szinte mindenüket elveszítették a november 8-a óta tomboló kaliforniai tűzvészben, de az esküvőjükről nem voltak hajlandóak lemondani. Mindössze két nappal az után, hogy porig égett a házuk, az eredeti tervek szerint megtartották a menyegzőt – írja a Yahoo.

A kaliforniai pár háza csütörtökön égett le. Shingler és Gobba alig tudtak valamilyen értéket kimenekíteni, otthonukat pillanatok alatt felemésztették a lángok. Egy kis gondolkozás után azonban úgy döntöttek, hogy az esküvőjüket így is megtartják. Szombaton 100 vendég előtt mondták ki a boldogító igent.

A vendégek közül sokan hozzájuk hasonlóan mindenüket elveszítették Kalifornia történetének legpusztítóbb tűzvészében. Ők kölcsönvett vagy adományozott ruhákban jelentek meg a szertartáson. Olyanok is voltak, akik védőmaszkokat viseltek, a tűzvész nyomán ugyanis még mindig nagyon rossz a levegő Kaliforniában. A házaspár szerint azonban a lényeg az, hogy együtt lehettek. A vőlegény édesapja is ezt emelte ki a beszédében.

A kaliforniai tűzvész eddig mintegy 13 ezer épületet semmisített meg. A halálos áldozatok száma jelenleg 79, több száz embert azonban még mindig eltűntként tartanak számon.

Justin Sullivan/Getty Images/AFP

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top