Életmód

Baki csúszott a röplabdás lánykérésbe – videó

Kis taktikai hiba csúszott a röplabdás lánykérésbe, de így talán még romantikusabb lett, mintha minden a terv szerint haladt volna.

Kyle Pierce már egy ideje tervezgette, hogy megkéri barátnője, Jenna Eller kezét. Kitalálta, hogy majd a lány főiskolai röplabdameccsén teszi fel a nagy kérdést, nem is akárhogy. Fogott egy hasonló röplabdát, mint amivel a meccset is játsszák és arra írta rá:

„Hozzám jössz feleségül?”

Október 30-án el is érkezett a nagy nap, Kyle hóna alatt a kérdéses labdával besétált a tornaterembe, arra viszont nem számított, ami ez után jött:

Igen. Jenna nem vette észre az utcai cipőben (!) pályára lépő barátját, így a meglepetések egymás után érkeztek. Először nekiszaladt barátjának, és a földre került, majd meglátta az írott labdát barátja kezében. Kyle ekkor féltérdre ereszkedett, előkapta a gyűrűt a zsebéből és szóban is rákérdezett a dologra, biztos ami biztos, Jenna pedig igent mondott.

A nem mindennapi lánykérés Nebraskában, a Concordia Egyetemen tornatermében történt.

Fox News

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top