Életmód

Kiakadt a net az apukán, aki a kabátjánál fogva cipelte be kislányát a házba

Miután hazaért az oviból, a kétéves kislány egyszerűen lefeküdt a kocsi mellé. Apuka nem sokat gondolkodott azon, mihez kezdjen vele.

A kanadai férfi egyszerűen megmarkolta a kislány kabátját, és mintha csak egy bevásárlószatyor, sporttáska, vagy egy kisebb bőrönd lenne, a kabátnál fogva cipelte őt be a házba. A finoman szólva sem szokványos pillanatról a férfi barátnője készített videót, amit később a közösségi oldalán is megosztott.

A felvételhez írt kísérőszövegből kiderült, a főszereplő kislány, Juliette, októberben lett két éves, és – bár ez ezen a videón nem látszik – igazi energiabomba. „Mindenkinek mosolyt csal az arcára: teljesen mindegy, hogy családtagról, szomszédról vagy ovis társakról van-e szó, Juliette-nek az egész világ a barátja” – írta az anyuka, aki nem titkolta, hogy egy hosszú nap végén a kétéves kislány rendszeresen csinál olyat, ami a videón is látszik.

Nem szoktunk ezen kiborulni. Mi ilyennek szeretjük őt” – írta, majd hozzátette, őt a legjobban az lepte meg, hogy a kabát szakadás nélkül kibírta a terhelést: annak ellenére, hogy Juliette már 16 kilós és majdnem egy méter magas. És bár a videó alapvetően tényleg kedves, és nincs benne semmi felháborító, az internetezők egy része mégis kiakadt az apukára.

A hozzászólók közül persze akadt, aki apuka türelmét, lelki nyugalmát és az erejét dicsérte, de többen voltak azok, akik szerint hibát követett el azzal, amit csinált. A hozzászólók szerint leginkább azért, mert meg se próbálta megértetni a kislánnyal, hogy így nem viselkedhet.

Szerinted tényleg hibázott az apuka? Van ebben a videóban bármi felháborító? Írd meg!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top