Életmód

Az esküvő előtti napon tudta meg a menyasszony, hogy megcsalják – nem akármilyen fogadalmat tett másnap

Sem a vőlegény, sem a násznép nem volt felkészülve arra, ami ezen a bizonyos esküvőn várta őket.

„Ha a helyedben lennék, én tuti nem mennék hozzá.” Minden ezzel az ismeretlen számról küldött sms-sel kezdődött. Legalábbis ez derül ki abból a hosszú vallomásból, amit az ex-menyasszony, Casey osztott meg a Whimn elnevezésű oldalon. „Az sms után kaptam egy sor képernyőfotót, olyan üzenetekről, amiket a vőlegényem, vagyis a leendő férjem írt egy számomra teljesen ismeretlen nőnek. Mindez konkrétan az esküvő előtti este történt” – folytatta Casey.

A legjobb barátnőim azt tanácsolták, hogy azonnal hívjam fel Alexet, és mondjam le az esküvőt, amiért megcsalt, de képtelen voltam rá. Egyfolytában az járt a fejemben, hogy mennyire szerettem volna ezt az esküvőt, és az, hogy mennyire szerettem Alexet” – vallotta be Casey, aki végül a fogadalomtételig várt azzal, hogy borítsa a bilit.

menyasszony megcsalás esküvő

Kép forrása: Unsplash

Minden erőmet össze kellett szednem, hogy úgy csináljam végig a napot, ahogy elterveztem: mintha mi sem történt volna, végigvártam, hogy elkészüljön a sminkem, a hajam. Még a ruhámat is felvettem, ami abban a pillanatban már nem álmaim menyasszonyi ruhája volt, csupán egy jelmez.” Casey azt mondja, mikor a fogadalomtételre került volna a sor, közölte az egybegyűltekkel, hogy nem lesz esküvő, mert vőlegénye, Alex, nem az, akinek megismerte őt.

Majd anélkül, hogy egy perc szünetet tartott volna, felolvasta a násznépnek azokat a pikáns üzeneteket, amiket Alex küldött a szeretőjének. „Azt hiszem, ez volt az a pillanat, amikor Alex menekülőre fogta. Utána még elmondtam a násznépnek, hogy lagzit nem tartunk, helyette tartunk egy olyan bulit, ahol az őszinteséget és a hűséget ünnepeljük.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top