Életmód

Anya egy pillanatig nem figyel, és már viszi is a garázskapu a kislányt – videó

Gyakorló szülők tudják, hogy elég egy pillanatra félrefordítani a fejüket, és gyermekük máris valami hatalmas baj kellős közepén találja magát. Akár oktatófilmnek is elmenne, ami ezzel a kétgyermekes anyukával történt.

Nem könnyű feladat szülőnek lenni, főleg, ha egyedül kell éppen felügyelni egy csecsemőt és már szaladgáló testvérét. A lenti felvétel tökéletesen bemutatja, mi történhet, ha csak egy pillanatra nem figyel oda gyermekére a szülő.

A biztonsági kamera felvételén egy kétgyermekes anyukát láthatunk, aki éppen hazaérkezik gyerekeivel. A babakocsiban ülő csöppség nyöszörögve figyeli, ahogy édesanyja nővérével együtt kinyitja az automata garázsajtót, ami pedig ez után történik, az pedig minden szülő rémálma.

Anyu elfordul, miközben a kislány megfogja a garázsajtó alját, amely játszi könnyedséggel emeli a magasba a néhány kilós apró testet. Másodpercek telnek el, mire édesanyja észreveszi a kapun csimpaszkodó lányát, aki szerencsére biztos kézzel tartotta magát addig, míg anyukája halk sikoly kíséretében le nem szedte onnan.

The Sun

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top