Életmód

Sértetlenül találta meg felesége jegygyűrűjét, miután leégett a házuk

Eddig már legalább ezer ház vált a lángok martalékává Kaliforniában, ahol több napja tűzvész tombol. Egy férfi az üszkös romok között, a hamuban mégis megtalálta felesége jegygyűrűjét.

Jake Olsen a kaliforniai hal- és vadvédelmi minisztérium munkatársa, aki egy nyugdíjas közösségnek segített elhagyni az otthont, miközben családja paradise-i háza is porrá égett a napok óta tomboló tűzvészben. Felesége és négy gyermeke szerencsére időben biztonságos helyre menekült, viszont mindenük odalett a tűzben, még Olsen feleségének jegygyűrűje is.

A nő azt mondta a férfinak, hogy a gyűrűt a konyhapulton hagyta, és menekülés közben már nem tudott visszamenni érte. A férfi viszont egy kollégájával a tűz elvonulása után visszatért a romokhoz, ahol kis keresés után rábukkantak a pótolhatatlan ékszerre.

Ez csodálatos! Nem gondoltam volna, hogy megtaláljuk, de meg kellett próbálnunk!” – mondta Olsen, akinek szülei is elvesztették otthonukat a katasztrófában.

Yahoo

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top