Életmód

Élvezd ki a jó időt, amíg lehet! Jövő héten jön a lehűlés

Hamarosan vége a szokatlanul enyhe novemberi időjárásnak.

Hetek óta szokatlanul meleg van novemberhez képest, de barátkozzunk meg a gondolattal, hogy már csak napok vannak hátra a lehűlésig.

Vasárnap a kezdetben ködös idő kitisztul, a legmagasabb nappali hőmérséklet 14 és 19 fok között várható, a ködösebb helyeken néhány fokkal lehet hűvösebb – írja előrejelzésében az Országos Meteorológiai Szolgálat.

Hétfőn is marad a jó idő. Bár a legtöbb helyen fátyolfelhők boríthatják az eget, eső nem várható, és akár 20 fok is lehet a hőmérséklet – írja az Időkép.

Kedden párásan, ködösen indul a reggel, amelyet északnyugaton erősen felhős, máshol napos idő követ. Este északnyugaton eső is kialakulhat, a hőmérséklet napközben 13-19 fok között valószínű.

Szerdán hidegebb levegő érkezik Magyarország térségébe, így a hét második felében csökken a hőmérséklet, és több helyen megjelennek a hajnali fagyok. 14 fokos napközbeni maximum várható.

Később aztán fokozódik a lehűlés, csütörtökön és pénteken legfeljebb 11-12 fokra számíthatunk. A hét végére 10 fok alá süllyed a hőmérséklet, utána pedig még hidegebbre fordul az időjárás.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top